Contact

 

Het adres van de Tafeleend is:
Vakantiepark Eendenvijver, nummer 11.
Duinweg 9 te Formerum Noord.

Bereikbaar per auto en fiets:
Vanaf West Terschelling kunt u de hoofdweg nemen naar Oosterend. Halfweg, na het dorp Midsland, komt u door Landerum. Direct daarna gaat u de weg schuin links in. Na een paar honderd meter gaat u weer links richting de Noordzee. Na 400 meter is links de Duinweg. U rijdt door tot u na een paar honderd meter links de parkeerplaats ziet van de Eendenvijver. De Tafeleend, nr. 11, heeft een eigen parkeerplaats. Aan het einde van de parkeerplaats gaat u het pad in. De Tafeleend is de tweede bungalow aan uw rechterhand.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer:
De bus stopt bij Formerum Molen. U steekt de weg over en volgt het pad langs een paar huizen naar de molen. Met een korte verplaatsing naar rechts gaat u rechtdoor de Badweg op. Na 400 meter links de Duinweg in en na een paar honderd meter vindt u links de parkeerplaats van de Eendenvijver. U loopt de parkeerplaats op, waarna u aan het einde daarvan het pad inloopt. De Tafeleend (nr. 11) is de tweede bungalow aan uw rechterhand.

In bijzonder gevallen of bij specifieke vragen kunt u ook contact opnemen met de eigenaren van de Tafeleend, Jaap en Margreet van der Spek. Ze wonen in Heteren (Betuwe) en zijn te bereiken via de mobiele telefoon: 06 22445140 of per e-mail: jaapvdspek@planet.nl. Mocht het via deze weg niet lukken en het is erg dringend, dan kunt u bellen met: 06 20030699 of mailen naar mvanderspekhaan@gmail.com