Informatie

De Tafeleend is nr. 11 op recreatiepark de Eendenvijver te Formerum Noord. Midden op het eiland en dicht bij een grote supermarkt, fietsenverhuur en enkele restaurants. Het gezellige dorp Midsland, de Noordzee met een uitgestrekt strand en de waddenkust liggen op een afstand van ongeveer 20 minuten lopen of 5 minuten fietsen.  Het dorp West Terschelling, waar de boot aankomt, ligt op een afstand van ongeveer 8 kilometer en het meest oostelijke dorp Oosterend op een afstand van 11 kilometer. Ook allemaal per bus te bereiken. Terschelling is toegankelijk voor auto’s. Desondanks is het er rustig.

De Tafeleend is voorzien van centrale verwarming, een apart toilet, een badkamer met wastafel, douche en bad, twee slaapkamers met royale bedden, een open keuken en alles wat u nodig hebt voor plezierig koken, inclusief een magnetron. U kunt koffie zetten met een filter- als met een Senseo-apparaat. Er is geen vaatwasser. Voor buiten bakken en braden is in de schoorsteen een barbecue aanwezig.

Voor de ontspanning zijn radio, televisie en Dvd-speler aanwezig, maar ook spelletjes en leesboeken. Wifi is aanwezig voor het digitale contact met de buitenwereld.

Honden en andere huisdieren, evenals roken, zijn in de bungalow niet toegestaan.